Cum sa devii membru

Daca ai citit prima pagina si vrei sa contribui activ la dezbaterile organizate in cadrul PNL Belgia, atunci esti la locul, sau mai bine zis, pagina potrivita!

Organizam periodic evenimente de socializare, intr-un cadru neoficial, deschis tuturor romanilor din Belgia. Scopul este unul arhicunoscut, vrem sa va cunoastem mai bine si sa aflam realitatile, dar si posibilitatile, comunitatiilor de romani din Belgia. Ceea ce ne diferentiaza insa de alti organizatori este calitatea dezbaterilor, dar si simtul practic al membrilor PNL Belgia, ancorati solid in realitate. Astfel de evenimente sunt un prim pas catre un potential parteneriat sau o prietenie de lunga durata, si un moment oportun pentru a-ti exprima interesul de a deveni membru. Acestea sunt anuntate pe website-ul PNL Belgia si pe pagina noastra de Facebook.

Evenimentele oficiale, respectiv sedintele PNL Belgia, sunt organizate o data pe luna la Bruxelles dupa programul normal de munca. Este necesar sa faci parte din echipa PNL pentru a participa la sedintele oricarei filiale, inclusiv a noastra, insa nu trebuie sa fi membru PNL pentru a contribui in comisiile de specialitate ale PNL.

Sunt 3 pasi importanti de parcurs pentru a deveni membru PNL Belgia :

  1. Vino sa ne cunosti si impartaseste-ne viziunea ta politica
  2. Informeaza-te in prealabil despre ce inseamna sa fii membru de partid
  3. Completeaza cererea de adeziune si participa la prima ta sedinta PNL Belgia

Dincolo de procedura administrativa, respectiv completarea cererii de adeziune, care este simpla si se poate desfasura si in format digital, este important sa aderi la principiile si valorile liberale, sa nu fi fost condamnat penal si sa nu fi fost colaborator sau lucrator al Securitatii, printre altele.

Aici gasesti mai multe informatii despre dobandirea calitatii de membru.

Daca esti deja membru al unei organizatii locale PNL in Romania, atunci te poti transfera in organizatia PNL Belgia pastrandu-ti vechimea.

Mai jos gasesti formularul necesar pentru inscrierea in partid (cererea de adeziune) si cel pentru transfer. Ambele trebuie completate, dupa caz, si predate Secretarului General PNL Belgia. Tot aici gasesti Statutul si Codul Etic PNL.

Pentru orice intrebare sau clarificare, nu ezita sa ne contactezi.

Va asteptam!

 

Echipa PNL Belgia

 

PNL-cerere-adeziune.pdf

PNL-cerere-transfer.pdf

Statut-PNL.pdf

Cod-etic-PNL.pdf